0877 301 303 Работно време: 09:00 - 20:00
Вход
Кошница

Тонколона Sony GT-KXB5 Party System with Bluetooth green

  • 499.00 лв.  • Кристален звук чрез ClearAudio+
  • Функция MEGABASS за мощни басови линии
  • LED светлини за клубна атмосфера
  • Дистанционно управление от смартфон
  • 12 месеца гаранция от Restart.bg
Дайте начален тласък на всяко парти с клубният звук на тази многофункционална система.Megabass създава дълбоки, нискочестотни басови линии.Светлинни LED ефекти за празнична атмосфера. Вграденият сензор на GT-KXB5 активира автоматично горните два високоговорител, за да можете да се насладите на кристален, стерео звук в изправено или хоризонтално положение. Лесно свързване с Bluetooth чрез NFC.
БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация


Компактна за пренасяне и разполагане.

GT-KXB5 разполага с изтегляща се, удобна дръжка и лек корпус.  

Удобни Bluetooth функции.

Технологиите за комуникация в близко поле (NFC) и Bluetooth премахват необходимостта от кабелни връзки и сложни настройки. Просто докоснете своето устройство с NFC до слушалките за бързо, безпроблемно свързване.

DSEE създава висококачествен звук и възвръща детайлите във Вашата музика.

При компресиране на оригиналният музикален източник, чрез MP3, ACC, ATRAC и WMA, високите и ниските тонове се губят.Системата за цифрово подобрение на звука DSEE възстановява изгубените високочестотни елементи, които добавят детайлност и богатство на любимите Ви музикални записи.


Слушайте музика с кристална яснота с ClearAudio+.

Обединявайки експертни познания в технологиите за обработка на цифровите сигнали, ClearAudio+ оптимизира аудио форматите.Предлагана само от Sony,  системата автоматично регулира настройките на звука, за постигне кристална отчетливост.

Придайте автентична, клубна парти атмосфера с LED светлините във високоговорителите. 

MHC-V7D прожектира наситени, многоцветни светлинни шарки върху дансингът.Изберете сами линии или точки, които да синхронизират с ритъма на Вашето парти.

Оживете купона с гамата от DJ ефекти.

Различни ефекти създават атмосфера на партито Ви-семплинг и скречиране, изолиране на вокалите, както и хоризонтално движение на звука по говорителите.С Party Chain можете да свързвате и синхронизирате множество системи с аудио кабели за още по-мощен звук и без забавяне на сигнала между системите.Активирайте едно устройство, което да бъде "Водещ на партито" и се насладете на силен и разтърсващ звук.

Дистанционно управление за обединение на музиката със SongPal.

Изтеглете приложението SongPal за своят смартфон или таблет и поемете контрол над възпроизвеждането на музика.Просто свържете чрез Bluetooth или Wi-Fi и ще имате безпроблемен достъп до всичките си любими записи.Приложението може също да се използва и за персонализиране на звуковите настройки.

Технически характеристики
Х-ка 1Cd Deck, Mp3 Playback, Audio Jack In, Fm Tuner, Usb Playback, Bass Boost; Remote Controller
Х-ка 2Megabass, Dsee, Clearaudio+
Х-ка 3Led Color Effects; Dj Sound Effects; Party Chain; Smartphone Remote Control (songpal)
Х-ка 4Horizontal / Vertical Position
Х-ка 527.4 X 25.6 X 52.4 Cm

Няма коментари за този продукт.

Напишете ревю

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Подобни продукти

Ficebook