0877 301 303 Работно време: 09:00 - 20:00
Вход
Кошница

Караоке колона Sony MHC-GT5D Party System with Bluetooth

  • 1689.00 лв.  • Кристален звук с 2400W мощност
  • Управление от всеки смартфон
  • Караоке функция за 2-ма
  • 12месеца гаранция от Restart.bg

Високочестотен говорител -5 см x 2 конусен тип
среден блок-9 см x 4 конусен тип
събуфър-35 см x 1 конусен тип
изходна мощност-2400 W
USB порт-2; аналогов аудио вход-1
аналогов аудио изход-1
извод за микрофон-2
извод на високоговорителя отпред-1
композитен видео изход-1
цифров аудио извод-1.


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация


Компактна за пренасяне и разполагане.

Събуфърът на MHC-GT5D разполага с колелца и изтегляща се дръжка за удобно пренасяне.Независимите секции на компактната тонколона могат лесно да се закрепят на дръжката под 10-градусов ъгъл за равномерно разпределение на звука на голяма площ или да се закрепят към статив за по-свободно позициониране.

Виртуален съраунд звук.

Подредете високоговорителите отделно или заедно, като една дълга тонколона, според подредбата на домашното Ви кино. С режимът за виртуален съраунд звук ще се наслаждавате на завладяващо 360-градусово звуково поле.

Наслаждавайте се на любимите си DVD дискове с вграден плейър.

Свържете системата към телевизора си и станете домакин на собствени филмови вечери.Системата поддържа режимите Dolby и DTS, които добавят въздействащ звук към всичките Ви класически DVD филми.Насладете се на атмосфера, като на стадион с Football Mode

Любимата на милиони фенове по света игра, никога досега не е звучала толкова добре.Този специален режим подобрява естественият, околен шум при спортни събития, така че ще се почувствате като част от публиката на стадион.Не харесвате коментарите към мача? Няма проблем-специално проектираният алгоритъм ви позволява да филтрирате напълно звука.

Кристален звук с Clear Audio+

Обединявайки експертни познания в технологиите за обработка на цифровите сигнали, ClearAudio+  оптимизира аудио форматите.Предлагана само от Sony, тази система автоматично регулира настройките на звука, за постигне кристална отчетливост.

DSEE създава висококачествен звук и възвръща детайлите във Вашата музика.

При компресиране на оригиналният музикален източник, чрез MP3, ACC, ATRAC и WMA, високите и ниските тонове се губят.Системата за цифрово подобрение на звука DSEE възстановява изгубените високочестотни елементи, които добавят детайлност и богатство на любимите ви музикални записи.

Усилете басa и се насладете на страхотен звук.

Просто натиснете бутона MEGABASS  за да активирате режимът и да създадете по-мощен звук.

Придайте автентична, клубна парти атмосфера с LED светлините във високоговорителите.

MHC-GT5D прожектира наситени, многоцветни светлинни шарки върху дансингът.Изберете сами линии или точки, които да синхронизират с ритъма на Вашето парти.

Удобни Bluetooth функции.

NFC One-touch и Bluetooth премахват необходимостта от кабелни връзки и сложни настройки. 


Оживете купона с гамата от DJ ефекти.

Различни ефекти създават атмосфера на партито Ви-семплинг и скречиране, изолиране на вокалите, както и хоризонтално движение на звука по говорителите.Може да контролирате настройките и чрез приложението Fiestable на Вашият смартфон-сменяйте LED светлините, активирайте настройките на DJ ефектите, както и тези на микрофона.Лесно може да изберете любимите си плейлисти от смартфона си и да подготвите следващата песен. А с Party Chain можете да свързвате и синхронизирате множество системи с аудио кабели за дори по-мощен звук и без забавяне на сигнала между системите.Активирайте едно устройство, което да бъде "Водещ на партито" и се насладете на силен и разтърсващ звук.
Изтеглете приложението SongPal за своят смартфон или таблет и поемете контрол над възпроизвеждането на музика.Просто свържете чрез Bluetooth или Wi-Fi и ще имате безпроблемен достъп до всичките си любими записи.Приложението може също да се използва и за персонализиране на звуковите настройки.

Възползвайте се максимално от домашната си аудио система, независимо дали гледате или играете. 

Два аудио RCA входа ви позволяват да свържете телевизор, игрова конзола или допълнителен SHAKE за за да подсилите цялостно звука.

Караоке за незабравими изживявания.

Организирайте караоке конкурси с приятели или просто припявайте с любимите си песни, чрез вграденият караоке PON, който приглушава вокалите от CD дисковете.Може да свържете MHC-V7D с телевизор или да се забавлявате с песни от YouTube, чрез Bluetooth.

Два USB порта ви позволяват да включите и възпроизвеждате.

Възпроизвеждайте лесно записи, съхранявани на USB и ги записвайте на CD или друг USB.Свържете устройството си с PLAY/REC порт и сте готови. 

Дистанционно управление за обединение на музиката със SongPal.

Тунер за FM радио

Технически характеристики
Х-ка 12400w Rms (sony Ref. 3800w - Sound Pressure Horn)
Х-ка 2Sony Technology Sound Pressure Horn, Dsee, Clearaudio+, Mega Bass, Virtual Surround
Х-ка 3Dual Usb Play & Rec, Cd, Dvd, Fm Rds Tuner
Х-ка 4Bluetooth & Nfc, Party Light Speakers
Х-ка 5Dj Sound Effects
Х-ка 6Party Chain / Audio Out; Karaoke - 2 X Mic Input
Х-ка 7Smartphone Remote Control (songpal), Incl. "fiestable" App

Няма коментари за този продукт.

Напишете ревю

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Подобни продукти

Ficebook