0877 301 303 Работно време: 09:00 - 20:00
Вход
Кошница
-100 лв.
Караоке колона Sony SHAKE-X3D Party System with Bluetooth

Караоке колона Sony SHAKE-X3D Party System with Bluetooth

  • 1299.00 лв.
  • 1199.00 лв.  • Караоке колона с уникална мощност от 2250W
  • Bluetооth и dual usb play&rec
  • Dj sound effects и Karaoke - 2x mic input
  • 12 месеца гаранция от Restart.bg

Впечатляващият дизайн на SHAKE-X3D я прави идеална независимо дали организирате парти или просто сте наслаждавате на любимата си музика.Със SHAKE-X3D ще усетите всеки такт,Sound Pressure Horn може да осигури силна мощност с ниво от на 2300 W.
ИЗХОДНА МОЩНОСТ-ПРЕДНИ(RMS 10% THD)-1200 W
ВХОДНИ ТЕРМИНАЛИ-USB порт(2), Аналогов аудио извод(1), Аналогови аудио входове(2), Входове за микрофон (2 (6φ), Изводи на високоговорителя отпред(2), Композитен видео изход (1)
РАЗМЕРИ НА ОСНОВНИЯ БЛОК(ШXВXД)-455 × 165 × 330 мм
РАЗМЕРИ НА ЦЕНТР. ГОВОРИТЕЛ(ШXВXД)-368 × 585 × 358 мм


БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация


Усилете звука със Sound Pressure Horn.

Възхитете се на страхотният, разтърсващ бас със Sound Pressure Horn.Специалният дизайн ефективно увеличава акустичното налягане, като пропуска енергията през усилващ извод и придава неповторима плътност на звука с ниво 2300W.Резултатът е значително по-ефективен от традиционните усилватели, които хабят допълнителна енергия. 

Двулентова система високоговорители за мощен звук.

Насладете се на прецизен и мощен звук в пълния честотен диапазон от двулентовата система високоговорители- високочестотен говорител 2,5 см (1"), 25 см (9,8”) уфър в средния диапазон и ниския край.
DSEE създава висококачествен звук и възвръща детайлите във Вашата музика.

При компресиране на оригиналният музикален източник, чрез MP3, ACC, ATRAC и WMA, високите и ниските тонове се губят.Системата за цифрово подобрение на звука DSEE възстановява изгубените високочестотни елементи, които добавят детайлност и богатство на любимите Ви музикални записи.

Придайте автентична клубна парти атмосфера с LED светлините във високоговорителите.

Sony SHAKE-X3D прожектира наситени, многоцветни, светлинни шарки върху дансингът.Изберете сами линии или точки, които да синхронизират с ритъма на Вашето парти.

Оживете купона с гамата от DJ ефекти.

Различни ефекти създават атмосфера на партито Ви-семплинг и скречиране, изолиране на вокалите, както и хоризонтално движение на звука по говорителите.Може да контролирате настройките и чрез приложението Fiestable на Вашият смартфон-сменяйте LED светлините, активирайте настройките на DJ ефектите, както и тези на микрофона.Лесно може да изберете любимите си плейлисти от смартфона си и да подготвите следващата песен. А с Party Chain можете да свързвате и синхронизирате множество системи с аудио кабели за още по-мощен звук и без забавяне на сигнала, между системите.Активирайте едно устройство, което да бъде "Водещ на партито" и се насладете на силен и разтърсващ звук.

Наслаждавайте се на любимите си DVD дискове с вграден плейър.

Свържете системата към телевизора си и станете домакин на собствени филмови вечери.Системата поддържа режимите Dolby и DTS, които добавят въздействащ звук към всичките Ви класически DVD филми.

Караоке функции за незабравими изживявания.

Организирайте караоке конкурси с приятели или просто припявайте с любимите си песни, чрез вградения караоке PON, който приглушава вокалите от CD дисковете.Може да свържете MHC-V7D с телевизор или да се забавлявате с песни от YouTube, чрез Bluetooth.

Усилете басa и се насладете на страхотен звук.

Просто натиснете бутона MEGABASS за да активирате режима и да създадете по-мощен звук.

Насладете се на атмосфера, като на стадион с Football Mode. 

Любимата на милиони фенове по света игра, никога досега не е звучала толкова добре.Този специален режим подобрява естественият, околен шум при спортни събития, така че ще се почувствате като част от публиката на стадион.Не харесвате коментарите към мача? Няма проблем-специално проектираният алгоритъм Ви позволява да филтрирате напълно звука.

Слушайте музика с кристална яснота с ClearAudio+.

Обединявайки експертни познания в технологиите за обработка на цифровите сигнали, ClearAudio+  оптимизира аудио форматите.Предлагана само от Sony, системата автоматично регулира настройките на звука, за постигне кристална отчетливост.

Удобни Bluetooth функции.

Технологиите за комуникация в близко поле (NFC) и Bluetooth премахват необходимостта от кабелни връзки и сложни настройки. Просто докоснете своето устройство с NFC до слушалките за бързо, безпроблемно свързване.

Два USB порта ви позволяват да включите и възпроизвеждате.

Възпроизвеждайте лесно записи, съхранявани на USB и ги записвайте на CD или друг USB.Свържете устройството си с PLAY/REC порт и сте готови. 

Дистанционно управление за обединение на музиката със SongPal.

Изтеглете приложението SongPal за своят смартфон или таблет и поемете контрол над възпроизвеждането на музика.Просто свържете чрез Bluetooth или Wi-Fi и ще имате безпроблемен достъп до всичките си любими записи.Приложението може също да се използва и за персонализиране на звуковите настройки.

Възползвайте се максимално от домашната си аудио система, независимо дали гледате или играете. 

Два аудио RCA входа Ви позволяват да свържете телевизор, игрова конзола или допълнителен SHAKE, за да подсилите цялостно звука.

Тунер за FM радио.

Настройте на любимите си FM предавания или DJ сетове на живo.


Технически характеристики
Х-ка 1Speaker Type: 2.1ch
Х-ка 2Dual Usb Play & Rec, Cd, Dvd, Fm Rds Tuner
Х-ка 3Bluetooth & Nfc, Party Light Speakers
Х-ка 4Dj Sound Effects; Party Chain / Audio Out; Karaoke - 2 X Mic Input
Х-ка 5Smartphone Remote Control (songpal), Incl. "fiestable" App

Няма коментари за този продукт.

Напишете ревю

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Подобни продукти

Ficebook