0877 301 303 Работно време: 09:00 - 20:00
Вход
Кошница

AirFryer ZEPHYR ZP 1980 AI, 1600W, 2.6 литра, Горещ въздух, Таймер, до 200°C, Черен

  • 151.00 лв.  • Гаранция: 2 години
  • Бърза доставка
  • Проверка на пратката при доставка
  • Телефон на клиента: 0877 301 303
  • Връщане на продукта до 14 дни

Защита против прегряване

Противоплъзгащи се крачета

Топлоизолирана дръжка

Нагревател от неръждаема стомана

Корпус с PET+PBT – без неприятна миризма

БЪРЗА ПОРЪЧКА
без регистрация

Въздухът е новото олио! Иновативното пържене без мазнина ще ти помогне да готвиш много по-здравословно. При AirFryer ZEPHYR се използва принципът на работа с горещ въздух, комбиниран с високоскоростен въздушен поток (бърза смяна на въздуха), който осигурява цялостно и равномерно загряване.

Уредът притежава 2,6-литрова кошница и съд за мазнина, които са лесни за изваждане и са подходящи за почисване в съдомиялна машина. Благодарение на незалепващото покритие по-удобен начин ще можеш да приготвяш вкусна храна, като бургери, наденички, картофи, а дори и блатове и бисквити.

Фритюрникът разполага с таймер до 30 минути за автоматично изключване и топлоизолирана дръжка, предпазваща ръцете от изгаряния.


1600W мощност

Регулиране на температурата - от 80 до 200 градуса

Таймер - 30 минути

Демонтиращи се кошница - 2.6 литра и съд за мазнина - 3.0 литра

Двойна защитна система за допълнителна сигурност

Защита против прегряване

Противоплъзгащи се крачета

Топлоизолирана дръжка

Нагревател от неръждаема стомана

Корпус с PET+PBT – без неприятна миризма

Как работи?

Чрез комбинирането на мощен нагревател и мотор, горещият въздух се върти бързо като торнадо в цялата кошница, което води до равномерно разпределение на топлината. Тъй като цялата храна се намира в тази постоянно циркулираща топлина, тя се готви, като същевременно се извлича излишната ѝ мазнина, отделяйки я в редуктора за мазнини на дъното.

Уредът е съвсем лесен за използване, тъй като разполага само с два регулатора - за избор на температура и за настройване на таймера.

ЛЕСНО ПОЧИСТВАНЕ

Всички онези, които готвят редовно у дома, със сигурност търсят съдове, които да могат и да се почистват максимално лесно. Кошницата за пържене, както и специалния съд в който се оттича мазнината са с незалепващо покрите, което свежда времето за почистване до минимум. Двете приспособления могат да бъдат почистени както на ръка, така и в съдомиялна машина.

С НЕГО МОЖЕШ ДА СГОТВИШ ВСИЧКО - ОТ СЕМЕЙНИ ВЕЧЕРИ ДО БЪРЗИ ЗАКУСКИ

Когато чуеш думата фритюрник, най-вероятно първото за което се сещаш са картофки, но това е една малка част от нещата, които можеш да приготвиш с този иновативен кухненски помощник.

Няма коментари за този продукт.

Напишете ревю

Note: HTML is not translated!
    Лош           Добър

Етикети: AirFryer

Ficebook