Бърза доставка до адрес или офис
Проверка на пратката при доставка
14 дни право на връщане
Сервизна мрежа в цялата страна
Експертна консултация на 0877 301 303

Апарати за кръвно налягане и аксесоари

Говорещ дигитален апарат с маншон на бицепса UniMark BP 1307

Говорещ апарат за кръвно налягане е особено подходящ за хора, които не виждат частично или напълно. Говорещ апарат за кръвно налягане е перфектен, защото позволява пълен анализ на данните от притежате..

89.00 лв.

Маншон за електронни апарати за измерване на кръвно налягане Unimark, размер L (36-42 см. обиколка н...

Маншон за електронни апарати е най-доброто решение за вас, за да запазите старият си апарат за кръвно налягане. Ако маншонът ви за електронен апарат за кръвно ви се е скъсал, повредил или започнал да ..

22.00 лв.

Механичен апарат за измерване на кръвно Unimark „Класик“

Механичен апарат за измерване на кръвно налягане “Класик” е идеалният професионален “помощник”, който можете да използвате, за да следите състоянието си. Той е подходящ за използване от всеки един оби..

28.00 лв.

Механичен апарат за измерване на кръвно налягане Unimark Palm

Механичен апарат за измерване на кръвно налягане „Палм“Ако имате проблеми с кръвното налягане е добре да следите състоянието си редовно, като ви препоръчваме да си купите механичен апарат за измерване..

35.00 лв.

Апарат за кръвно налягане за китка RANCORE RBP97W, LCD Метод на измерване: Осцилоскоп Памет за 2 пот...

Апарат за кръвно налягане Тип: За китка За възраст над 18г. Дисплей:LCD Метод на измерване: Осцилоскоп Памет за 2 потребителя по 99 записа Граници на измерване на налягането: 0mmHg - 280mmHg( 0..

39.00 лв.

Апарат за кръвно налягане RANCORE RBP99А, LCD Дисплей, Осцилоскопска точност, Гласов режим

Автоматичен апарат за измерване на кръвно налягане за предмишница LCD Дисплей Измерване на кръвно налягане и пулс Метод на измерване: Осцилоскопски Точност до: Кръвно налягане ±3 mmHg; Пулс ±5% ..

55.00 лв.

Дигитален апарат за кръвно UniМark BP 1209 пълен автомат

Дигитален апарат за кръвно с маншон на бицепса UniMark BP 1209 – пълен автомат.Това е любимият ми апарат за кръвно налягане. Както е и един от най-търсените, поради достъпната му цена. Подходящ е за в..

69.90 лв.

Показване 1 до 7 от 7 (1 страници)

Апарати за кръвно налягане и аксесоари

Ficebook