0877 301 303 Работно време: 09:00 - 20:00
Вход
Кошница

Апарати за кръвно налягане и аксесоари

Сравнение на продукт (0)


Маншон за електронни апарати за измерване на кръвно налягане Unimark

Универсален за всички модели апарати от вида.Високо качество.Метален пръстен и PVC камера.Различни размери.Размер – М – 22-36 см. обиколка на бицепса..

18.60 лв.

Механичен апарат за измерване на кръвно Unimark „Класик“

Незаменим при редица заболявания.Ретро дизайн с прецизност.Безвреден метален ликуид.Голяма скала и лесно разчитане.Контейнер с приспособление за бързо стръскване...

22.28 лв.

Механичен апарат за измерване на кръвно налягане Unimark Palm

Модел тип „ДОКТОРСКИ”.Контрастен манометър, интегриран с помпичката.Прикачен стетоскоп.Маншет от найлон с PVC камера. Удобна помпичка с противопрахов филтър.Голяма комфортна чантичка за съхранение...

27.88 лв.

Апарат за измерване на кръвно налягане ELITE BPM-889A, Кръвно налягане: ±3mmHg, Индикатор за неравно...

Поставяне: над лакътТип на напомпването: автоматичноАвтоматично изключванеИндикатор за неравномерен пулсИзмерва систолично и диастолично кръвно налягане..

57.00 лв.

Дигитален апарат за кръвно UniМark BP 1209 пълен автомат

Дигитален апарат за кръвно с маншон на бицепса UniMark BP 1209 – пълен автомат.Това е любимият ми апарат за кръвно налягане. Както е и един от най-търсените, поради достъпната му цена. Подходящ е за в..

67.90 лв.

Говорещ дигитален апарат с маншон на бицепса UniMark BP 1307

Говорещ апарат за кръвно налягане е особено подходящ за хора, които не виждат частично или напълно. Говорещ апарат за кръвно налягане е перфектен, защото позволява пълен анализ на данните от притежате..

85.90 лв.

Показване 1 до 6 от 6 (1 страници)

Апарати за кръвно налягане и аксесоари

Ficebook