Бърза доставка до адрес или офис
Проверка на пратката при доставка
14 дни право на връщане
Сервизна мрежа в цялата страна
Експертна консултация на 0877 301 303

Белачки

Назъбена белачка LF Norsk FR-1979

Прибор за готвене от неръждаема стомана Удобен за закачане Подходящ за ежедневна употреба и съдомиялна машина ..

5.99 лв.

Уред за белене на киви LF NORSK FR-1771

Удобен прибор за ежедневна употреба Разрежете на половина кивито, нанижете кръстосаното острие в плода и завъртете, за да отделите обелката, извадете плодовото съдържание Подходящ за съд..

5.99 лв.

Нож за белене Tescoma Presto, 8cm

Серия Presto Със специална форма и заточване за максимално ефективно белене и безопасна употреба. С острие от висококачествена неръждаема стомана и с ергономична дръжка от устойчива пластмаса. Под..

7.99 лв.

Белачка Tescoma GrandChef

Изработка от висококачествена неръждаема стомана 18/10, всеки детайл е завършен с изключително внимание Изключителен дизайн Може да се мият в съдомиялна машина 3 години гаранция ..

9.99 лв.

Нож за белене на лук Tescoma Presto

Серия Presto Подходящ за лесно, бързо и безопасно белене на лук Изработен от висококачествена пластмаса Подходящ за съдомиялна машина 3г. гаранция  ..

9.99 лв.

Комплект Прибори за белене - CP003+KT142-62+ KT073-22

Характеристика: 2 Метални ножа за белене Неръждаема стомана Гумирана дръжка Нож за белене с керамично острие Керамично острие Гумирана дръжка ..

10.00 лв.

Белачка за киви Tescoma Presto

Белачка за киви Серия Presto Отлична за лесно и бързо обелване и разделяне на киви. Използвайте правия нож, за да отрежете двата края на кивито (около 5 mm) и закръгленото острие, за да отделите об..

11.90 лв.

Нож за белене Brabantia Essential Line

Ножовете на Brabantia остават остри за по-дълго време, защото остриетата им са направени от закалена висококачествена молибден ванадиева стомана с високо съдържание на въглерод (X50CRMOV15). По същата..

11.90 лв.

Белачка с надлъжно острие Tescoma GrandChef

Серия GrandChef Изработен от висококачествена неръждаема стомана Дължина:21 cm Може да се мие в съдомиялна машина 3-годишна гаранция ..

12.90 лв.

Комплект Ножове - Керамични остриета - Керамичен нож T06-5 и Нож за белене - 138 P

Характеристика: Комплект от два прибора Нож за белене с керамично острие Стабилна и комфортна дръжка Отвор за закачване Подходящ за плодове и зеленчуци Универсален нож с керамично острие  Стабил..

13.00 лв.

Белачка хоризонтална Tescoma Grandchef

Серия GrandChef Изработен от висококачествена неръждаема стомана Може да се мие в съдомиялна машина 3-годишна гаранция  ..

13.90 лв.

Нож за белене Tescoma Azza, 7cm

Серия Azza Изкован от цяло парче японска неръждаема стомана от висок клас с твърдост 55 - 57 HRC Острието е заточено и ръчно полирано за отличен ефект при употреба Ергономична дръжка със стабилн..

29.00 лв.

Показване 1 до 12 от 12 (1 страници)

Белачки

Ficebook