Бърза доставка до адрес или офис
Проверка на пратката при доставка
14 дни право на връщане
Сервизна мрежа в цялата страна
Експертна консултация на 0877 301 303

Белачки

-5 лв.
Топ оферта

Комплект Прибори за белене - CP003+KT142-62+ KT073-22

Характеристика: 2 Метални ножа за белене Неръждаема стомана Гумирана дръжка Нож за белене с керамично острие Керамично острие Гумирана дръжка ..

15.00 лв. 10.00 лв.

Нож за белене Brabania Tasty+ Dark Grey, 9cm

Ножовете на Brabantia остават остри за по-дълго време, защото остриетата им са направени от закалена висококачествена молибден ванадиева стомана с високо съдържание на въглерод (X50CRMOV15). По същата..

15.90 лв.

Белачка Zephyr ZP 1644 LPH, керамика, червена

Хоризонтална керамична белачка Белачка ZEPHYR е изключително удобна и лека. С нея ще можеш с лекота да обелиш краставица, морков, картоф и каквото друго си пожелаеш. Почисването ще бъде без никакви у..

4.00 лв.

Белачка Zephyr ZP 1644 LPV, керамика, червена

Белачка ZEPHYR е идеална за всекидневна употреба. С нея беленето на всякакви видове продукти става с лекота, пък почистването още повече. Керамично острие. Специална, ергономична дръжка от ABS пл..

4.00 лв.

Назъбена белачка LF Norsk FR-1979

Прибор за готвене от неръждаема стомана Удобен за закачане Подходящ за ежедневна употреба и съдомиялна машина ..

5.99 лв.

Уред за белене на киви LF NORSK FR-1771

Удобен прибор за ежедневна употреба Разрежете на половина кивито, нанижете кръстосаното острие в плода и завъртете, за да отделите обелката, извадете плодовото съдържание Подходящ за съд..

5.99 лв.

Нож за белене Tescoma Presto, 8cm

Серия Presto Със специална форма и заточване за максимално ефективно белене и безопасна употреба. С острие от висококачествена неръждаема стомана и с ергономична дръжка от устойчива пластмаса. Под..

7.99 лв.

Белачка Tescoma GrandChef

Изработка от висококачествена неръждаема стомана 18/10, всеки детайл е завършен с изключително внимание Изключителен дизайн Може да се мият в съдомиялна машина 3 години гаранция ..

9.99 лв.

Нож за белене на лук Tescoma Presto

Серия Presto Подходящ за лесно, бързо и безопасно белене на лук Изработен от висококачествена пластмаса Подходящ за съдомиялна машина 3г. гаранция  ..

9.99 лв.

Белачка за киви Tescoma Presto

Белачка за киви Серия Presto Отлична за лесно и бързо обелване и разделяне на киви. Използвайте правия нож, за да отрежете двата края на кивито (около 5 mm) и закръгленото острие, за да отделите об..

11.90 лв.

Нож за белене Brabantia Essential Line

Ножовете на Brabantia остават остри за по-дълго време, защото остриетата им са направени от закалена висококачествена молибден ванадиева стомана с високо съдържание на въглерод (X50CRMOV15). По същата..

11.90 лв.

Белачка с надлъжно острие Tescoma GrandChef

Серия GrandChef Изработен от висококачествена неръждаема стомана Дължина:21 cm Може да се мие в съдомиялна машина 3-годишна гаранция ..

12.90 лв.

Комплект Ножове - Керамични остриета - Керамичен нож T06-5 и Нож за белене - 138 P

Характеристика: Комплект от два прибора Нож за белене с керамично острие Стабилна и комфортна дръжка Отвор за закачване Подходящ за плодове и зеленчуци Универсален нож с керамично острие  Стабил..

13.00 лв.

Белачка хоризонтална Tescoma Grandchef

Серия GrandChef Изработен от висококачествена неръждаема стомана Може да се мие в съдомиялна машина 3-годишна гаранция  ..

13.90 лв.

Нож за белене Tescoma Azza, 7cm

Серия Azza Изкован от цяло парче японска неръждаема стомана от висок клас с твърдост 55 - 57 HRC Острието е заточено и ръчно полирано за отличен ефект при употреба Ергономична дръжка със стабилн..

29.00 лв.

Нож KAI Shun DM-0700, 9cm, за белене

Нож за белене, рязане, почистване и украсявяне на плодове и зеленчуци от всякякъв вид Закален с неръждаема дамаскна стомана по 16 пласта от всяка страна Дължина на острието 9 cm, дължина на дръжк..

219.00 лв.

Показване 1 до 16 от 16 (1 страници)

Белачки

Ficebook